Informatie over Diversmarkt


Zaterdag 20 maart 2004 presenteren verenigingen en stichtingen zich van 12.00 - 17.00 uur op eigen wijze in een gevarieerd programma in het Ostadetheater, de Derde Daltonschool, het Afrikahuis en de Van Ostadestraat in Amsterdam. Iedereen is welkom. Vanaf 15.00 uur is de uitreiking van het gratis publieksobject.

Diversmarkt is een tijdelijk beeld in de openbare ruimte dat op de samenhang in de huidige samenleving focust. Openbare ruimte, niet alleen in fysieke context opgevat, maar menselijke (organisatie) netwerken.
Uitgangspunt van beeldend kunstenaar Ines den Rooijen voor Diversmarkt zijn verenigingen en stichtingen; organisaties die zich zonder primair economische motieven vanuit een gezamenlijk doel, uitgangspunt, bezigheid of interesse organiseren. Diversmarkt zal een verzameling zijn, met het publiek als grootste component.

Sponsoren
Credits

Diversmarkt is in opdracht van Stadsdeel Amsterdam Oud-Zuid in samenwerking met SKOR, Stichting Kunst en de Openbare Ruimte, en tot stand gekomen en is als zelfstandig kunst project bij het Babelfestival van het betrokken.

English text on SKOR website